In memoriam – Erwin DE KETELE

Lieve Chantal,

Vorige week dinsdag is voor velen onder ons de wereld gestopt met draaien. Toen we het vreselijke nieuws hoorden, konden we maar aan één ding meer denken. Erwin toch niet…. Chantal toch niet…

Al een hele week leven we als in een droom, een hele slechte droom. Al onze doordeweekse zorgen verdwijnen in het niets. Niets is zo erg als het verlies van onze goede vriend, Erwin.

Sinds jij, Chantal, lid werd van ons bestuur is Erwin voor iedereen van ons ook een vaste waarde geworden. Hij was er altijd bij. Nooit op de voorgrond, nooit met veel woorden maar steeds vol enthousiasme. Niets was hem te zwaar, niets was hem te moeilijk. Altijd klaar voor een grap en een grol. Hij genoot zichtbaar als hij iemand gelukkig kon maken, zeker de kinderen op onze talrijke activiteiten. De vriendschap en de goede groepsgeest waren voor hem belangrijk. Daarom wilde hij er zo graag bij zijn in Rouge et Blanc.

Chantal, wij prijzen ons heel gelukkig dat we deze mooie mens, Erwin, hebben mogen kennen. Onze activiteiten zullen nooit meer hetzelfde zijn zonder hem… Wij zullen nog heel vaak aan hem denken en we zullen hem heel hard missen.